JOHN REELS

De Mechelaar John Reels (John Eeckeleers) kwam in 2009 vol in de schijnwerpers dankzij de Nederlandse tv-wedstrijd ‘Una Voca Particolare’. Hij won de zoektocht naar de beste Nederlandse en Belgische zangers voor opera, operette en musical.

 Er werden altijd variaties gebracht van het Nederlandstalig lied tot populaire klassieke muziek. Zijn muzikale voorkeur gaat uit naar de prachtige muziek van onder andere Placido Domingo, Elvis Presley, Frank Sinatra en Mario Lanza. In het klassieke genre heeft Reels zich in de muziekwereld gestort als basbariton, om later door te groeien naar tenor.

Ondertussen staat hij reeds meer dan 20 jaar op de planken en kunnen we met zekerheid stellen dat John een echt natuurtalent is, een geboren winnaar. Op een podium bloeit John helemaal open, dan is hij niet meer te stoppen.

John is als artiest het beste geplaatst om via zijn muziek en concerten mensen een boodschap te brengen: “Tijdens een concert doe ik niet liever dan mijn liefde overbrengen naar het publiek. Als de mensen op het einde van mijn concert zeggen, “John ik voelde me hier zo gelukkig”, heb ik mijn doel bereikt.

NIEUW !!!!!! JOHN REELS ZINGT CLASSICS met FOREVER BAND 

BOEKINGEN EXCLUSIEF  VG EVENTS 0494/22.00.16